Designa egen tapet

Vill du skapa en helt unik tapet som skräddarsys efter ditt väggmått? Har du ett eget original som du skulle vilja ha på din vägg? Inga problem! Vi hjälper dig att skapa egen tapet precis som du vill ha den.

Scanna in dina skivomslag, receptboken, mormors fantastiska akvarellmålning, favorittyget eller kanske gamla ritningar eller brev.
Det måste inte vara ett fotografi - allt kan bli tapet!

Vår styrka är vår kunniga ateljé där du får hjälp med beskärning, scanning, mått, retuschering och upplösning. Vi har stor erfarenhet av personliga projekt.

Mät noga
Mät din vägg exakt på millimetern. Vi lägger sedan till lämplig skärsmån för slutmonteringen. Tänk på att en skräddarsydd tapet inte kan returneras.

Vad kostar det?
Att trycka en egen tapet kostar 296:-/kvadratmeter exklusive moms. Scanning och arbetstid för retuschering kan tillkomma beroende på typ av utgångsmaterial du lämnar in. Vi gör alltid en kostnadsbedömning som du får godkänna innan vi påbörjar arbetet. Den totala leveranstiden beror på projektets omfattning. När originalet är färdigt och du har godkänt korrektur tar det ca 1 vecka innan du har tapeten hos dig. Bor du i Stockholmsområdet kan vi även offerera monteringen.

Montera själv
Våra tapeter monteras precis som vanlig tapet. Limmet stryks direkt på väggen och tapeten monteras kant i kant. Undvik att pressa tapeten på plats eftersom detta kan göra att den glider isär när limmet torkar. Om våden kommer fel så lossa den helt från väggen och börja om.

Fyll i uppgifterna nedan och skicka till oss. Vi återkommer till dig med förslag på lösning och pris inom några dagar. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter!

Bifoga fil för granskning. Bilden måste vara högupplöst. Vi granskar bilden och bedömer om den går att använda till din yta.
Om din fil är större än 10mb rekommenderar vi dig att använda vår Wetransfer-länk istället. Glöm inte att skriva vem som är avsändare i meddelanderutan.
Namn
E-post
Telefon
Meddelande
Bifogad fil
Väggmått (mm)