Produktinformation

Original
Före produktionsstart gör Your Wallpaper en tryckteknisk kvalitetskontroll av inlämnat original.

- Digitala bilder
Välj alltid högsta möjliga upplösning (native, inte interpolerat)
Vi rekommenderar en minsta upplösning av 1 megapixel per kvadratmeter. Exempel: Tapeten ska bli 2500 x 2400 mm - vår rekommendation är minst 2500 x 2400 pixlar. Vi föredrar ett okomprimerat filformat som TIFF. Om du komprimerar bilderna, använd alltid bästa kvalitetsinställningen.

- Skannade bilder
Fotografier bör ha en upplösning på 300 ppi eller högre i A4-storlek (297 x 210 mm), i färg eller i gråskala. För streckbilder (endast helt svart och helt vitt), scanna med inställningen Line Art i 600 ppi. Spara resultatet i tiff-, eps-, eller psd-format.

- Vektorgrafik / mönster
Grafiska mönster bör skapas i ett program som använder vektorer. Exempel på sådana program är Adobe Illustrator, Freehand eller Corel Draw. Om mönstret ska repeteras, var noga med att mönsterrutan är komplett och repeterbar åt alla håll.

Vid behov hjälper vi dig gärna med bildanalys, färganpassning, skanning, bildretusch, interpolering och mönsteranpassning.

Montering
Våra tapeter digitaltrycks på Non-Woven material. Tapeten är avtorkningsbar och UV-beständig vilket innebär att den inte bleks över tiden. Tapeten monteras kant i kant och limmet appliceras direkt på väggen. Tapeten levereras i numrerade våder. En utförlig monteringsanvisning medföljer leveransen. Vi kan hjälpa dig med monteringen av din tapet. Kontakta oss för offert.