Om Your Wallpaper

Your Wallpaper har sedan starten 2004 tillverkat tapeter efter kundens behov med fokus på design. Den xerografiska digitala trycktekniken gör det möjligt att producera i så små upplagor som ett enda exemplar. Varje tapet är unik på sitt sätt eftersom den anpassas precis efter den vägg den ska hänga på.

Vår ambition är att möta behovet när du som arkitekt eller inredare vill skapa nya miljöer runt om i världen. Våra tapeter kan du hitta på restauranger, butiker, gallerier, kontor och hotell. Tapeterna produceras i våra lokaler i Stockholm och distribueras direkt till kund. Här hittar du även vår ateljé som kan bistå med kunnande redan i projektets början. Vi kan hjälpa till med att leta motiv, göra skisser och originalarbete samt producera provtryck. Samarbetet med hantverkare gör också att vi kan ta hand om montering och underarbete.

Här hittar du referensprojekt med några av tapeterna vi producerat. Under kollektioner hittar du motiv gjorda av våra utvalda designers. Det är en levande kollektion där nya, och redan kända designers förmedlar sina motiv. Detta tillåter oss också att kunna utforma ett mönster eller motiv specifikt för kunden.

 

I våra tjänster förutom tapetproduktion ingår

Bildsökning: Vi letar fram motiv eller mönster och anpassar för miljö.
Fotografering: Vi förmedlar fotograf för specifika bilder.
Projektledning: Vi besiktar och mäter dina väggar, skissar och ger dig korrektur.
Provtryck:
Vi gör bildanalys och färganpassning.
Montering: Vi kan erbjuda grundarbete, montering och övriga måleritjänster.
Originalarbete: Vi hjälper dig med skannning, bildretusch, interpolering och mönsteranpassning.
Distribution: Vi levererar direkt till önskad adress.


Kontakta oss gärna. Välkommen till Your Wallpaper.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev