Bubbla - Bubbla ärta

  Ulrika Majstrovic Hansén

   
  Ulrika Majstrovic Hansén är grafisk formgivare och fotograf och har ett passionerat förhållande till mönster. Ulrika är utbildad på Konstfack med inriktning på textil konst och formgivning. Hon har bland annat arbetat som Ad på Pir New World Media och bott och arbetat fyra år i Singapore och Mexiko.
  Ulrika arbetar även med inredningsuppdrag till olika månadsmagasin som Mama, Family Living och Sköna Hem. Hennes passion är färg och mönsterkrockar. Många av Ulrikas mönster är nostalgiska och berättar en historia men meningen är framförallt att de ska väcka associationer hos betraktaren.
  ”Mina mönster uppstår nästan alltid ur förnimmelser. En minnesnotering snabbt nedtecknad på en skrynklig servett på en bar i Madrid, eller synen av dammigt morgonljus som silas genom träjalusierna på ett hotell på Piazza Armerina. För mig är tajming och humor viktiga ingredienser. Jag inspireras av vardagliga ting. Föremål i min närhet”.

  Beräkna pris

  0 kr
  Lägg i önskelista

  Om du vill beställa denna tapet kan du lägga den i önskelistan och gå vidare därifrån. Du kan lägga flera tapeter i önskelistan för jämförelse.

  Sortera på