Darkness - Black birds

  Jonny von Wallström

   
  Jonny von Wallström är fotograf och filmare uppvuxen i norra Sverige. Han rör sig obehindrat mellan olika konstarter, för honom handlar det i första hand om att berätta något. Han försöker att kombinera kommersiella och konstnärliga projekt med en konstnärlig integritet. Bilderna fångar ofta en autenticitet och närhet. Vare sig det är mode, reklam, livsstil eller porträtt föredrar Jonny naturlig styling. Han försöker ständigt närma sig människan i bilden och Jonnys metodik lämnar mycket åt slumpen. Allt för att skapa unika ögonblicksbilder, där han fångar själen i landskap och människor.
  ”Jag arbetar med berättelser. Mediet är sekundärt i mitt konstnärsskap. Detta gör att jag rör mig mellan film, fotografi och text. Jag arbetar digitalt men försöker att undvika den digitala hysterin som jag tycker finns idag. Jag gillar inte överretuscherade bilder eller digitala effekter, istället strävar jag efter en svårfångad realism och ärlighet, detta innebär ofta att behålla defekter eller misstag”.
  Jonny fastnar oftast för saker och ting som han anser att inte tillräckligt många människor ser. Allt ifrån natur till livsöden. Jonny arbetar aktivt med slump, problem och oväntade situationer.


  Beräkna pris

  0 kr
  Lägg i önskelista

  Om du vill beställa denna tapet kan du lägga den i önskelistan och gå vidare därifrån. Du kan lägga flera tapeter i önskelistan för jämförelse.

  Sortera på