Skogen - Björk Light/Gray

  Emma Hagman

  Finländska Emma Hagman är textildesigner med tryckmönster som specialitet, utbildad vid designhögskolan Ecole Supérieure des Arts Appliqués Duperré i Paris. Hon har flera års internationell erfarenhet av textil-, kläd- och grafisk design.

  Emma är en av grundarna av mönsterdesignkollektivet Studio Kelkka i Finland och har designat för bl.a. IKEA of Sweden, Eco Borås Tapeter, Nokia och Sandudd.


  Emma ritar helst för hand och gillar den spontana och konstnärliga sidan av processen. Spontanitet överraskar alltid och misstag är mer än välkomna. Hon älskar färger och att ändra på bilderna genom olika färgkombinationer.


  Inspiration får hon av det mesta och går oftast omkring med kamera i handen och finner mönster i vad som helst via linsen. Naturens detaljer är en favorit.


  Emma tycker om att rita mönster i mönster och uppfinna egna små sagovärldar för både vuxna och barn. ”Mönster finns till för att beröra och göra den människogjorda världen lite piggare, gladare och vackrare.”

  Beräkna pris

  0 kr
  Lägg i önskelista

  Om du vill beställa denna tapet kan du lägga den i önskelistan och gå vidare därifrån. Du kan lägga flera tapeter i önskelistan för jämförelse.

  Sortera på