August Eriksson

  August Eriksson

   

   

  August Eriksson är fotograf och konstnär och har gjort ett flertal uppmärksammade utställningar på bland annat Fotografins hus, Mora konsthall och Kulturhuset i Stockholm.
  August har i ett flertal projekt arbetat med teman kring fåfänga och förgänglighet. I sin utställning Still lives, som är ett möte mellan skönhet och död, började August arbeta med mönster. En ny värld öppnade sig när mönstren blev till tapeter och för August kändes det som att han hade hittat hem.”När jag arbetar med mönster så intresserar jag mig mycket för avståndsskalan och den optiska illusionen, hur en tapet helt kan ändra karaktär beroende på hur nära eller långt borta man står. Jag vill skapa något attraherande som samtidigt rymmer något frustrerande.”Augusts vision är att från sin fotografiska bakgrund hitta nya förhållningssätt till tapeter. En fototapet kan vara någonting annat är en snygg bild i kolossalformat.

  Beräkna pris

  0 kr
  Lägg i önskelista

  Om du vill beställa denna tapet kan du lägga den i önskelistan och gå vidare därifrån. Du kan lägga flera tapeter i önskelistan för jämförelse.

  Sortera på